lauantai 19. toukokuuta 2012

lohikäärmeen kesä

Tänään aurinko on paistanut niin lämpimästi, että julistan kesän alkaneeksi! Saattoi se alkaa jo aiemminkin, mutta tänään viimeistään. Bongasin ensimmäiset auringon palvojatkin tänään. Yleensä kesä alkaa siitä, kun loma alkaa. Tänä keväänä opiskelut loppuivat kuitenkin niin aikaisin, ettei tuntunut vielä kesältä. Varsinainen virstanpylväs puuttui.

Löysin Boosterista kesän checklistan. Se on lista, joka haastaa nauttimaan kesästä ja kokeilemaan rajoja. Listalla on mm. elä viikko kasvisruoalla. Joo! Se ei sinänsä ole suurikaan haaste, koska syön mieluusti kasvipohjaista. Mutta pystyisinkö elämään viikon vegaanina? Maidosta luopuminen voi olla kova pala. Voisi sitä silti kokeilla. Viinitkin ovat kuulemma pääsääntöisesti vegaaneilta kiellettyjä, koska niissä on kanamunaa. Opin tämän eilen.

Tehkää oma kesälistanne! Listatkaa asioita, joita ei ole tullut tehdyksi, mutta mitä olisi kiva kokeilla. Omalle listalleni kuuluvat mm. seuraavat:

- Juokse sateessa
- Istu nuotiolla
- Tienaa rahaa katutaiteella (katusoittolupaa ei muuten nykyisin tarvitse erikseen hakea, ellei kunta/kaupunki ole itse niin määrittänyt)
- Lähetä pullopostia
- Tylsisty
- Nuku riippumatossa
- Lähetä kännipostikortti
- Naura
- Eksy

2 kommenttia:

  1. Google mapsit vaan mukaan asuntoautoreissulle, niin eksyminen ainakin on taattu... :D

    VastaaPoista
  2. Sun NIIN pitäis ryhtyä katusoittajaksi, edes hetkeksi! Olis tosi kiva, kun joku soittais harmonikalla jotain muutakin kuin niitä muutamaa samaa kappaletta uudestaan ja uudestaan, ja vielä kehnosti...

    VastaaPoista