maanantai 20. kesäkuuta 2011

pandaa ja ruokaa

Pari leffalippua vanhenee keskiviikkona, mikä pakotti minut katsomaan elokuvia. Lauantaina katsastin Klovnin ja tänään Kung fu panda 2:sen. Mielestäni leffoissa ei mene juuri mitään katsomisen arvoista. Klovni oli ihan hauska ralli, mutta mielestäni enemmän tv-leffa tai ylläri-DVD-osto kamaa. Loppu oli tosin niin mainio, että leffasta jäi kokonaisuudessaan hyvä mieli.

Mutta Kung fu panda! Se oli hauskanen. En tiedä miksi vierastin sitä, koska animaatiot ovat kuitenkin yleensä hauskoja. Noin jos mitään muuta "tää täytyy ehdottomasti nähdä leffateatterin musiikeilla ja isolla kankaalla" -tyyppistä leffaa ei juuri ole teattereissa. Ja eihän Turussa ole. Niinpä Panda yllätti positiivisesti! Tykkään katsoa 3D-leffoja sen takia, että haluan nähdä tekniikan kehittyvän. Haluan nimittäin uskoa, että 3D:tä parjataan ensin kauheasti ja sitten huomataan, että sehän on mainio erikoistehoste ja sitä kannattaa hyödyntää. Pandassa sitä oli hyödynnetty! Ei niinkään mitään "oi siistiä, hevosen kavio astuu mun päälle"-settiä vaan enemmänkin vaan hienostelua. Lyhyesti sanottuna: 3D oli jotain muutakin kuin hassut lasit nokalla ja päänsärkyä!

Joten ehkä 3D:stäkin saadaan vielä jotain hienoa aikaiseksi. Vähän kun kehittyy ja kaikki ei näytä enää vaan vähän kököltä. Tulevaisuudessa nauretaan ihmisten vastarintaa 3D:tä kohtaan. 

Lisäksi tulin talovahdiksi Ruskolle. Valtava nälkä kurni vatsassa, koska en ehtinytkään hakea leffaeväitä (netissä oli väärä kellonaika tai itse katsoin huonosti). Ja voi ihanuutta! Avaan jääkaapin ja siellä on vaihtoehtoja! Oma jääkaappini on jo pitkään ollut siinä tilassa, että poisheitettäviä ruokia on enemmän kuin syötäviä. Lähinnä koska en ole jaksanut käydä kaupassa. Tai jos olenkin, olen unohtanut kaiken. Mutta täällä oli kaikkea! Niinpä söin kaikkea.

1 kommentti:

  1. Hienoa, että on olemassa sitten jotain leffoja missä 3d:tä on hyödynnetty tyylikkäästi. Minä en ole nähnyt yhtäkään missä se ois ollu jotain muuta ku ne hassut lasit nenällä.

    VastaaPoista