tiistai 7. kesäkuuta 2011

vihelteli mennessään

Taas on kesä ja parvekkeen ovi jämähtänyt auki-asentoon. Tämän myötä kuulen ohikulkijat. Lemppareitani ovat he, jotka kuvittelevat, ettei kukaan kuule. On viheltelijöitä. Pidän heistä tavattomasti, koska he vaikuttavat siltä, ettei maailmassa ole mitään pahaa. Vihellellään vain ja hymyillään! Toinen tyyppi on laulajat. Niitä on vähemmän. Naapuritalossa asuu joku nainen, joka laulaa nätisti. Hän laulaa usein kävellessään.

Haluisin sanoa, että työt ovat alkaneet. En kuitenkaan ole oikeasti tehnyt vielä töitä, joten suurin kertomisen arvoinen seikka taitaa olla, että minulla on oma huone puidenlatvojen korkeudella.

Yritin etsiä itselleni uutta rubikin kuutiota. Saatan hurahtaa rubikkeihin semisti. Haluaisin 4x4 ja 5x5 kuutiot, mutta  niitä ei tuntunut oikein löytyvän. Sen sijaan tavallista oli nyt joka kaupassa. Ha haa, tosi hauskaa (kun etsin sitä, löytyi aluksi vain 4x4). Olen jo oppinut ymmärtämään kuutioihin hurahtaneita. Eilen en kuitenkaan löytänyt haluamaani, joten ostin pallon. Bolaris Domino. En ymmärrä sitä vielä oikein, mutta aion selvittää senkin logiikan. Kuutiot käyvät paremmin minun järkeeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti