lauantai 1. toukokuuta 2010

vaputetut ihmiset.

Vappu oli ja meni ja hauskaa oli. Vaikka ilta loppuikin kohtuullisen lyhyeen väsymyksen edessä, niin 14 tuntia tuli heiluttua ympäriinsä.

Tänään jäädytin OsSinillä syömässä ja simottelemassa. Sama jäädytys on jatkunut kotona. Nyt pitäisi sitten taas orientoitua vapun jälkeiseen elämään. Päätin, että nyt tuli kesä, ja laitoin riippumaton ja maton parvekkeelle. Ei siellä niin kylmä sentään ole, etteikö siellä pärjäisi laiskottelemassa. Riippumatto tosin heikentää mahdollisuuksia naapuribongaukseen, koska en enää näe tiellä kulkevien ihmisten päitä. Tai mitään muutakaan ohikulkijoista. Pitänee laittaa riippumatto sivuun käytön jälkeen. Täytyyhän minun nyt tietää millaisia uusia koiria ja niiden ulkoiluttajia naapuriini on saapunut.

Ulkona paistaa ilta-aurinko!

Tänään on yksi niistä päivistä, jolloin aloittaa viisi asiaa eikä saata päätökseen niistä yhtäkään. Tosin poikkeuksellista oli, että jaksoin keskittyä haitarin soittoon kokonaisen tunnin! Yleensä tällaisina päivinä aloitan, soitan vartin, kyllästyn ja teen jälleen hetken jotain aivan muuta.

Tarvitsisin multaa. Kasvit hinkuvat uusiin purkkeihin.

Laiskottaa. Jollain tavalla YUP on juuri sopivaa musiikkia tähän saamattomuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti