perjantai 30. heinäkuuta 2010

uutiskatsaus

"Ranskalaisäiti tunnusti kahdeksan lapsen surman."

En löytänyt itse uutista näin äkkiä netistä, mutta eiköhän siitä ole iltalehdistä pian sivu tolkulla. Kyse on siis ranskalaisesta naisesta, kahden lapsen äidistä, jolla on lapsenlapsiakin. Olikohan hän nyt 47-vuotias. Joka tapauksessa hän ei halunnut enempää lapsia eikä mennä lääkäriin hakemaan ehkäisyjä. Ratkaisu? Tapa vastasyntyneet lapset.  Kahdeksan vastasyntynyttä. Puutarhatöissä olleet henkilöt löysivät näiden kahdeksan lapsen ruumiit. Ne olivat muovipusseissa.

Uskomaton uutinen! Mies ei sanojensa mukaan tiennyt raskauksista, mikä saattaa olla totta, koska nainen on huomattavan ylipainoinen uutisen mukaan. Käsittämätöntä. Ei taida taas ihan kaikki muumit olla laaksossa. Joka tapauksessa tästä saisi mahtavan kirjan! Ensimmäinen vastasyntynyt on ilmeisesti surmattu noin 20 vuotta sitten. Kuvittelisin naisen olleen tällöin hyvinkin vaikeassa tilanteessa, koska hän (kahden nuoren lapsen äiti) on päätynyt surmaamaan vastasyntyneen. Loput ovat sitten ehkä menneet helpommin. Ehkä hän on perustellut itselleen tätä abortin laillisuudella? (Onko se edes laillinen Ranskassa? Kai?) Jokatapauksessa itsensä täytyy aika täydellisesti kylmettää, jotta pystyy tappamaan lapsensa. Sillä on lapsenlapsiakin! Onkohan hän tappanut oman lapsensa samaan aikaan, kun on leikkinyt iloisesti pienen lapsenlapsen kanssa? Mitä siinä on täytynyt ajatella?

Tietysti kirjasta saisi hyvän vain, jos nainen oikeasti olisi ajatteleva olento, mikä ei ole täysin varmaa uutisen huomioon ottaen. Voihan olla, ettei hän ole "varsinaisesti ajatellut" asiaa. Eikä se mieskään kyllä voi olla mikään ruudin keksijä. "Ai, meillä ei nyt sitten ole mitään ehkäisyä? No, ei kai meille nyt sentään enää lapsia tule. Jännästi kyllä vaimon rinnoista tulee maitoa aina toisinaan. On se jännä."

Ihmiset on kummia. Tämä kumma lähtee uimaan.

1 kommentti:

  1. Lääkärithän on tunnetusti pelottavia. Ja apteekin tädit. Ja naapurit. Ja sukulaiset. Ja tuntemattomat kadulla. Ja naistenlehdet. Ne vasta pelottavia onkin. Ei siinä sillon mitään ehkäisytietoa mistään saa.

    Ja muovipusseissa. Ei edes sitten lannoitteeksi menneet.

    VastaaPoista